SHURE Shure Motiv MV88 iOS Digital Stereo Kondensator Mikrofon vinyl på Juno Records

Hurtig, sikker, international fragt.

£ 101,26

Bestil via telefon

MOTIV MV88 Digital Stereo kondensatormikrofon forbinder direkte til en hvilken som helst Apple-enhed via en Lyn-stik for at oprette en kraftfuld mobiloptager til optagelse af studiekvalitet-optagelser. Den kompakte MV88 har et hængslet, 90 graders justerbart midterste mikrofonelement til meget fleksibel mikrofonpositionering. Par med den gratis ShurePlus MOTIV Optagelse iOS App til detaljeret real-time lydstyring.

MV88 er den perfekte high-fidelity-løsning til mobil capture af alle variationer: live performance, interviewing, lyd til video og vokal og instrumentoptagelse. Shure-testet, all-metal konstruktion med inkluderet forrude til pålidelig og holdbar ydeevne i ethvert miljø.

Med en innovativ midterarkitektur til ren og klar stereobilledning, forbinder MOTIV MV88 Digital Stereo Condenser Microphone direkte til enhver Apple-enhed via et Lyn-stik for at styre en kraftfuld mobiloptager til optagelse af studiekvalitet-optagelser. Den kompakte MV88 har et innovativt hængslet 90-graders justerbart mikrofonelement til meget fleksibel mikrofonpositionering.

Ja. Par med den gratis ShurePlus MOTIV-optagelse iOS-app til detaljeret real-time lydstyring, herunder fem indbyggede DSP-forudindstillede tilstande (tale, sang, fladt, akustisk instrument, højt), mikrofonforstærkning, stereobredde og højkvalitets 24- bit / 48 kHz optagelse.

MV88 er den perfekte high-fidelity-løsning til mobil capture af alle variationer: live performance, interviewing, lyd til video og vokal og instrumentoptagelse. Shure-testet, all-metal konstruktion med inkluderet forrude til pålidelig og holdbar ydeevne i ethvert miljø.

Følg disse links for nogle videoer af Shure Motiv MV88 i aktion: https://vimeo.com/137926014 https://www.youtube.com/watch?v=jlFkibJzCAE

* Fotograferet iPad IKKE inkluderet

  • MFi-certificeret Kompatibel med alle iOS-enheder udstyret med en Lyn-stik
  • Matchede kardioide og toriktede 1cm-patroner til det bedste i klasselyd
  • Midtsidearkitektur til et fase-perfekt, klart stereobillede
  • 5 DSP-forudindstillede tilstande (tale, sang, fladt, akustisk instrument, højt): Justerer automatisk EQ, komprimering og begrænsning for optimale resultater
  • Innovativt Hinge / Rotation Design understøtter flere optagelsesvinkler, herunder videoapplikationer
  • All Metal Construction konstrueret til at modstå de mest krævende optagelsesforhold
  • Inkluderer forrude og hovedtelefonforlængerkabel
TypeCondenserPolar PatternCardioidFrequency Response20Hz – 20KHzSensitivity -37 dBFS / Pa ved 1 kHzPower SupplyPowered By DeviceConnectorLightningDimensions (mm) 67 x 25 x 35Weight (g) 41

Hvis du beslutter dig for et udstyrsartikel, er det ikke passende inden for 10 dage efter levering, kan du returnere det til os for en erstatning eller refusion. Returneringer skal være ubrugte og i deres originale, ubeskadigede emballage.

Nogle ting er udelukket fra vores pengene tilbage garanti, herunder: • Computer software, der er blevet forseglet eller registreret • Enhver genstand, der kommer direkte i kontakt med næse, ører eller mund

Like this post? Please share to your friends:
Elaxa.Ru
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: