Wow dine medarbejdere med disse kloge medarbejdere gave ideer – små forretninger tendenser

Opdatering: To sneak a peak at the picks for 2016, have a look at Clever Hol >

Dine medarbejdere er en stor del af din virksomheds succeshistorie. Så forståeligt nok vil du få dem til at føle sig værdsat. En særlig og mindeværdig gave er en fantastisk måde at vise din tak for alt de gør. Hvorfor udnytter du ikke gaveen, der giver årstid til at wow dine medarbejdere med kloge medarbejdergaven ideer og måske den uventede gave.

Når du vil vise din påskønnelse for alle dine medarbejdere har gjort for dig, kig ikke længere. Vi har lavet en liste over kloge medarbejder gave ideer, der passer til ethvert behov og budget.

Clever Employee Gift Ideas

Williams-Sonoma Vinsamling

Chancerne arbejder du med en person, der værdsætter vin. WIlliams-Sonoma tilbyder en varieret samling af vine i en række prisklasser fra og med $ 50. Hver samling er centreret omkring et tema og omfatter prøvesmagninger og gratis opskrifter.

Percy blyant fyretræsvin

Den er så sød! Dette er bestemt ikke en gave, du bør overveje for den mere straitlaced person på kontoret. Men for den kollega, der nyder skøn og funktionel bordbrug, har denne lille porcupine et punkt. Lille Percy kan holde penn og andre slanke redskaber samtidig med at han holder et smil på hans ansigt, og han kommer med et ikke så lurvet pris på 19 dollar.

Juniper Bonsai

Et lille grønt er en god tilføjelse til ethvert kontor, så et skrivebordsvennlig anlæg gør en værdsat gaveindstilling. På den notat tage et kig på denne Juniper Bonsai. Det er ikke din gennemsnitlige indendørs plante. Traditionelt er en bonsai en uforglemmelig og endda “interaktiv” gave til alle på din liste. Denne kommer i sin egen glaserede keramiske krukke oven på en stødfugtighedskasse til 34,99 dollar.

Personlig sports vægtryk

Hvis du har den ene medarbejder, der ikke kan få nok af deres yndlingshold, så kan en gave af en af disse personlige vægprintere gå over godt. Hver print sport fire trøjer fra officielle MLB eller NFL hold, der indeholder tre favorit spillere navne og numre efter eget valg. Den fjerde trøje kan tilpasses med modtagerens efternavn for at få dem til at føle sig en del af holdet. Priserne varierer afhængigt af størrelse, men starter omkring $ 69,95.

Apple Breakfast Tote

Gavekurve er en nem gave, der næsten altid går over godt. Men kan vi foreslå en gavekurvside, der er lidt uventet? I stedet for den sædvanlige ost eller chokolade kommer denne gave tote læsset med en dejlig morgen spredning. Æble kanel pandekage mix, æble smør og kanel lønnesirup kommer pakket i denne lærred tote til $ 29.99.

Yard Dominoes

Her er en gave, der giver nogle udendørs sjov. Disse gård dominoer er lavet af massivt træ og håndlavet i USA. Sætet leveres med sin egen trækjute taske til praktisk opbevaring og bærbarhed. Dette kan være en gave, dine medarbejdere vil ikke se kommer, men har potentiale til at behage. Tilgængelig for $ 59,95.

Kompendig kaffekort

Her er en gave til kaffeløberen uden at give dem kaffe. Den Compendious Coffee Chart er et elegant stykke væg kunst, der viser alle de mange måder, denne yndlings morgen brygning kan være, godt … brygget! Denne unikke gave vil køre dig $ 29.

Word Stone Nests

Sødt og simpelt, disse ordstener, der ligger i deres egne individuelle reden, ville gøre en god gave til den medarbejder, der kan lide et strejf af whimsy på deres skrivebord. Vælg det inspirerende ord, du tror modtageren gerne vil have mest, og du har fået det til en sød og billig gave. Tilgængelig for $ 12.

Antik Kamera Ur

Så det er faktisk ikke antik, men dette skrivebordsklokke er alt andet end forventet. Det kan ikke pege og klikke, men det gør kryds og tøj. Lavet af metal for at se ud som et gammelt kamera med et ur ansigt i stedet for en lins, er kamerabordsuret helt sikkert en opmærksomhedsgribende gave. Prissat til $ 51,99.

Personlig Træ Bagage Tag

Hvis du har en rejsende på din liste, kan en af disse personlige bagageetiketter gøre en fremragende og budgetvenlig gave. Konstrueret fra ældre træ med en brun læderrem kan mærket derefter lasergraveres med modtagerens oprindelige navn og enhver fire linjepersonalisering på bagsiden til 12,95 dollar.

Terroir Pocket Knife

Måske er en lommekniv ikke den mest kloge gaveide, men hvad med en med et elegant og robust design? Oprindeligt designet i Nordfrankrig er denne lommekniv langt mere iøjnefaldende end en, du ville hente på den lokale hardware butik. Med et solid palisandergreb og praktisk rustfrit stålblad er det smukt, funktionelt og ikke så dårligt på tegnebogen på 18,95 dollar.

Ost & Crackers Serveringskort

Klart med et strejf af humor er dette Ost & Crackers bord lavet til servering … godt … ost og kiks! Lavet af nordamerikanske ahorn, er dette vittige serveringsbræt dækket med en teakoliefinish, hvilket gør den til en attraktiv tilføjelse til en hvilken som helst festhostes hjem eller kontor. Du kan købe denne nyttige og sjove gave til $ 48.

Konklusion

Uanset hvem du køber til, vil du have din gave til at være mindeværdig og få et indtryk. Disse smarte medarbejder gave ideer er et godt sted at begynde at kigge i din søgning efter gaver, der vil imponere dit personale og takke dem, der har hjulpet gøre din virksomhed til en succes.

Hvorfor ikke vælge det emne, der ikke kun passer til dit budget, men det bliver ikke let glemt?

Opdatering: For at snige sig ved valgene i 2016 skal du kigge på Clever Holiday Gift Ideas for medarbejdere.

– Yderligere læsning –

Redaktørens valg

Tabby McFarland

15 reaktioner

Jeg tror, at vin, kaffe og chokolade aldrig fejler. Vin kan være lidt risikabelt for nogle mennesker kan ikke lide at drikke. Men jeg tror de fleste er glade for at få det.

Som te-entusiast spekulerer jeg på, om jeg kan finde “The Compendious Tea Chart”!

Sidste år gav jeg alle mine kolleger air plant zen haver og de elskede dem! http://www.airplantworlds.com/air-plant-desktop-zen-garden/

Så jeg har 100 ansatte, og jeg skal bruge mine egne penge, lad os se, jeg vil bare købe alle et antikvitets kamera ur, det er 51 bucks, gange 100, ja min kone vil ikke bemærke det. Alvorligt er disse forslag dog køje. Forsøger at være original og kommer op med skrald, som ingen ønsker. Yard dominoer? Det er en re-gave, medmindre den rammer forretningen samme dag. Og vin? Hvilken del af “kloge gaver” mangler jeg?

Hvis du har 100 ansatte, “JFK”, ser du sandsynligvis på et gavekort eller en kalkun – eller ingen gave, hvis du ikke har råd til meget. Gør en venlig gestus i stedet. Giv dem en fridag. Eller tag et hold til at give massage eller bilvask gratis for medarbejdere – deres valg.

Som et selskab vokser, er det svært at give andet end cash / gavekort eller en billig mad gave. Eller en gruppe gestus eller fest.

Like this post? Please share to your friends:
Elaxa.Ru
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: